Verkopen

Woning, appartement of bouwgrond verkopen in Paal-Beringen en regio West-Limburg

Wil u uw appartement, woning of bouwgrond vlot verkopen aan een goede prijs en zonder zorgen?
Dan bent u bij Ria Poel Vastgoed in Paal-Beringen (Limburg) aan het juist adres.

Ria Poel uit Paal-Beringen is erkend vastgoedmakelaar met jarenlange ervaring in het verkopen van vastgoed regio West-Limburg.

We hebben bijzonder veel ervaring in de verkoop van woningen, appartementen en bouwgronden
in Paal-Beringen, Koersel, Ham, Tessenderlo, Lummen, Heusden-Zolder en omgeving.

Ontdek hieronder alvast enkele van onze troeven voor de verkoop van uw woning.

 • Advies & waardebepaling

  Als vastgoedmakelaar en tevens gediplomeerd vastgoedexperte, bent u bij ons aan het juiste adres voor een correcte waardebepaling van uw woning.
  Een correcte schatting is de eerste stap naar een snelle, efficiŽnte en maximale opbrengst van uw eigendom.
 • Fotoreportage

  Wij maken van uw woning een uitgebreide fotoreportage met een digitaal fototoestel voorzien van een breedhoeklens speciaal voor binnenhuisfotografie.†

 • Publiciteit
 1. Plaatsen van†opvallende affiche†of paneel aan uw eigendom (indien gewenst)
 2. Etalagepresentatie
 3. Publiciteit met†diavoorstelling†op onze eigen website, uitgebreide routebeschrijving, stratenplan of satellietfoto betreffende ligging van uw pand.
 4. We promoten lokale zoekopdrachten naar panden te koop en te huur in zoekmachines zoals Google via betalende advertenties.
 5. We posten uw pand op de Ria Poel Vastgoed Facebookpagina met veel volgers die interesse hebben in vastgoed regio West-Limburg
 6. Uw pand krijgt een eigen specifieke†SMS code†die aangebracht wordt op de affiche of paneel aan uw eigendom zodat kandidaat-kopers per SMS gegevens kunnen opvragen van uw pand. (indien gewenst)
 7. Publiciteit met foto's en uitgebreide omschrijving op de meest gekende†immosites†o.a. Hebbes, Zimmo, Immoweb, Immovlan, Vitrine, Aha, Fortissimmo,... Aangezien wij geabonneerd zijn op deze websites kunnen wij ook uw pand als "Topper" of "Woning in de kijker" zetten op deze sites.
 8. Publiciteit in†dag- en weekbladen†o.a. CIB Vastgoedkrant in het Belang van Limburg, Steek- en Weekkranten (exclusief voor CIB makelaars), Hebbes Immomagazine... Wij publiceren met opvallende advertenties die niet verloren gaan in de massa.
 • Aanbieden aan potentiŽle klanten uit ons klantenbestand

  Via de functie "Hou me op de hoogte" op onze eigen website kunnen kandidaat-kopers zich inschrijven om op de hoogte gehouden te worden van de woningen die aan hun eisen voldoen. Hun gegevens worden automatisch opgeslagen in ons vastgoedprogramma (zie "privacy statement" op homepage). Op deze manier beschikken wij steeds over een uitvoerig en actueel klantenbestand. Indien uw woning beantwoordt aan de eisen van de ingeschreven kandidaat-kopers worden zij automatisch via ons programma per mail of sms op de hoogte gebracht dadelijk na de invoering van uw woning in ons vastgoedprogramma.

 • PotentiŽle kopers op een professionele manier telefonisch te woord staan

  Wij zijn steeds bereikbaar (ook na de kantooruren en in het weekend) zodat er geen enkel telefoongesprek van een geÔnteresseerde kandidaat-koper hoeft verloren te gaan terwijl u bezig bent op het werk of met uw dagdagelijkse taken.

 • Bezichtigingen

  Bezoeken worden altijd geregelgd via ons kantoor, dus geen "ongepaste of ongewenste bezoeken" meer. U wordt steeds tijdig op de hoogte gebracht en er wordt rekening gehouden met dagen en uren die u passen. Wij begeleden Ôedere geÔnteresseerde kanddiaat-koper persoonlijk.

 • Juridische, financiŽle, fiscale of bouwtechnische vragen?

  Heeft u of uw kandidaat-koper vragen op juridisch, financieel, fiscaal of bouwtechnisch gebied? Wij staan steeds klaar om op al deze vragen te antwoorden.

 • Samenstellen van een volledig verkoopsdossier

  Wij zorgen voor een zo volledig mogelijk verkoopsdossier om de potentiŽle kopers op een correcte en passende manier te woord te staan. Een aantal attesten zullen door onszelf worden opgevraagd o.a. bodemattest, kadastrale legger met eventuele clausule voor vermindering registratierechten indien uw woning hiervoor in aanmerking komt, uittreksel kadastraal plan, stedenbouwkundige inlichtingen van de gemeente waarin uw goed zich bevindt, uittreksel uit het vergunningen- en plannenregister indien het goed behoort tot een ontvoogde gemeente, EPC attesten, elektriciteitskeuring ...

 • Permanente informatie over verloop dossier

  Wij houden u op de hoogte betreffende de uitvoering van onze opdrach. U ontvangt hiervoor een speciale login zodat u online altijd en overal kan kijken welke acties wij ondernomen hebben en welke publiciteit er gevoerd is om uw pand te verkopen.

 • Opstellen verkoopsovereenkomst conform de wettelijke bepalingen.

  Om over een geldige verkoopsovereenkomst te beschikken dienen er een aantal wettelijke bepalingen in de compromis opgenomen te worden om achteraf te vermijden dat ťťn van de partijen de ongeldigheid van de overeenkomst zou inroepen. Het is dus heel belangrijk voor u en voor uw kandidaat-koper dat voor het opstellen van de compromis u beroep doet op onze deskundigheid. Indien er in uw specifieke situatie bepaalde clausules dienen opgenomen te worden in de compromis doen wij dit in overleg met uw notaris.

 • Opvolging dossier tot bij het verlijden notariŽle akte

  Ook tussen de ondertekening van de verkoopsovereenkomst en het verlijden van de notariŽle akte kunnen er zich nog problemen voordoen. Denk maar aan het feit dat ťťn van de kandidaat-kopers zou overlijden of de woning zou volledig of gedeeltelijk afbranden nog vůůr de notariŽle akte zou verleden zijn. Ook in deze gevallen helpen wij u graag met uw Problemen.

  Bij het verlijden van de notariŽle akte zullen we zelf altijd persoonlijk aanwezig zijn.

 • Overzetten meterstanden gas, water en elektriciteit

  Wij zorgen zelf dat de nodige documenten ingevuld worden om de meterstanden van gas, water en electriciteit over te zetten op naam van de nieuwe eigenaars en zorgen er zelf voor dat de documenten bij de verschillende energieleveranciers terechtkomen.

 • Gratis overlijdingsdekking

  Tussen de verkoopsovereenkomst en de ondertekening van de authentieke akte zit meestal een periode van +/- 4 maanden. In die periode kan er heel wat gebeuren. De koper kan bijv. een ongeval krijgen en overlijden... In dat geval staat de overblijvende partner in voor de betaling van het pand ťn alle bijkomende kosten. Een risiccovolle periode dus, waartegen wij u als CIB makelaar indekken. Onze GRATIS overlijdensdekking garandeert u immers een betaling tot maximaal 250.000 euro.

 • GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN

  Er zijn geen geen publiciteitskosten en geen dossierskosten indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet verkocht zou zijn. Wij hebben er dus alle belang bij om uw pand zo snel mogelijk te verkopen.

Wil u uw woning, appartement of bouwgrond in West-Limburg verkopen?
Neem nu vrijblijvend contact of vraag een gratis waardebepaling!